Direktlänk till inlägg 11 oktober 2014
På förmiddagen idag bakade jag och killarna knäckebröd igen. Resultatet blev ett knaprigt bröd med mycket smak som både jag och killarna tyckte om. Svårt att sluta knapra på det.
För en plåt
2 dl grovt rågmjöl
1 dl sesamfrön
1 dl linfrön
1 dl solroskärnor
1 tsk salt
2 dl kallt vatten
Efter att ha plattat ut smeten på bakplåtspapper på en plåt hade jag över 1/2 tsk kummin och tryckte fast det på smeten med en slickepott. 30 min i ugnen på 200 grader och sedan var brödet klart. Gott och knaprigt, beroendeframkallande.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 | 5 |
|||||
6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
11 | 12 |
|||
13 |
14 |
15 |
16 |
17 | 18 |
19 |
|||
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
25 | 26 |
|||
27 |
28 |
29 |
30 | 31 |
|||||
|