Direktlänk till inlägg 8 augusti 2015
Ikväll blir det kräftor igen, nu hos mina föräldrar med min syster och barn igen. Jag tjuvsmakade knäcket i morse för att se om det var godkänt. Så här kommer ytterligare en variant på fröknäcke, lika krispigt god som vanligt.
1,5 dl rågsikt
1 dl fiberhavregryn
1 dl pumpakärnor
1 dl solroskärnor
0,5 dl havrekärnor
0,5 dl rågkross
1 tsk salt
0,5 dl rapsolja
1,5 dl kokhett vatten
Grädda på 150 grader i ca 45 minuter, men håll koll på knäcket!
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
||||||||
3 |
4 |
5 |
6 |
7 |
8 | 9 | |||
10 |
11 |
12 |
13 |
14 |
15 |
16 |
|||
17 |
18 |
19 |
20 |
21 |
22 | 23 |
|||
24 |
25 |
26 |
27 |
28 |
29 |
30 |
|||
31 |
|||||||||
|