Direktlänk till inlägg 16 mars 2016
Underbart knäckebröd med ostsmak. Ny favorit (igen) för mig!
En plåt
1,5 dl sesamfrön
1,5 dl quinoa
1 dl solroskärnor
0,5 dl riven parmesanost eller annan stark ost
1 msk fiberhusk
1 dl vatten
2 ägg
1 tsk salt
1 tsk hela fänkålsfrön
1 tsk anis
Blanda allt och bred ut på en klädd plåt. Skär i bitar. Grädda på 150 grader i ca 30 min. Sänk sedan värmen till 100 grader och grädda tills knäcket blir hårt i ca 1 timme.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 | 9 |
10 |
11 |
12 |
13 |
|||
14 |
15 |
16 | 17 |
18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 |
23 |
24 | 25 |
26 |
27 |
|||
28 | 29 |
30 |
31 | ||||||
|