Direktlänk till inlägg 5 juli 2016
Det här nötbrödet måste ni bara prova. Det är fantastiskt gott! Dessutom fritt från både gluten och laktos. Det är hur enkelt som helst att röra ihop och bara ställa in i ugnen.
1 bröd
1 dl sötmandel
1 dl hasselnötter
1 dl pekannötter
1 dl hela linfrön
1 dl sesamfrön
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 dl rapsolja
1 tsk salt
6 ägg
Blanda alla nötter och fröer i en bunke. Vispa samman äggen med olja och salt i en annan. Rör ner fröblandningen. Häll smeten i en form klädd med bakplåtspapper. Grädda i en timme på 160 grader.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
|||
|