Direktlänk till inlägg 17 juli 2016
Provade detta enkla glutenfria valnötsbrödet i förra veckan. Det var jättegott och fast att det innehåller mycket ägg smakade det precis som vilket vanligt bröd som helst.
1 bröd
4 dl linfrön
2 msk fiberhusk
2 tsk bakpulver
1/2 tsk salt
Mixa ovanstående ingredienser så att det blir som mjöl. Ha i:
1/2 msk mortlad anis
1/2 msk mortlad fänkål
2 dl valnötter
2 dl pekannötter
250 gram kesella
6 ägg
Blanda samman allt och häll i smeten i en form med bakplåtspapper. Grädda på 175 grader i ca en timme.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 | 2 |
3 |
|||||||
4 |
5 | 6 |
7 |
8 |
9 |
10 |
|||
11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 | |||
18 | 19 |
20 |
21 |
22 |
23 |
24 |
|||
25 | 26 | 27 |
28 |
29 | 30 |
31 |
|||
|