Direktlänk till inlägg 18 maj 2017
Det här supergoda nötbrödet antingen gillar man eller ratar man. Jag älskar det, men det är ett speciellt bröd med enbart frön och nötter, olja och ägg.
Ett bröd
4 ägg
1 dl solroskärnor
1 dl pumpakärnor
1 dl hela linfrön
1 dl chiafrön
1 dl valnötter
1 dl hasselnötter
1 dl sötmandel
1 tsk salt
1 dl rapsolja
Vispa sönder äggen och blanda i övriga ingredienser. Olja en form och häll i smeten. Toppa med svarta sesamfrön och grädda på 160 grader i en timme.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|