Direktlänk till inlägg 14 juni 2017
Barnen åt upp nästan allt knäcke jag hade, så det blev till att göra en ny omgång. Det är tur det är så lätt och går så snabbt att göra knäcke.
2 plåtar
3 dl fiberhavregryn
1/2 dl havrekli
1 dl kokosmjöl
1/2 tsk salt
3 dl solroskärnor
1/2 dl rapsolja
1 msk flytande honung
3 dl kokhett vatten
Blanda smidigt samman alla ingredienser och låt stå i fem minuter eller så. Kavla ut mellan två bakplåtspapper, lägg på plåt, nagga och skär i bitar. Grädda i ungefär en timme på 160 grader.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|