Direktlänk till inlägg 14 december 2017
Har ni inte provat det här tidigare är det dags nu. Kaffe och rågmalt är huvudingredienserna i detta fantastiska knäckebröd. Jag älskar det och barnen älskar det. Lätt att göra är det också.
En plåt
1 dl rågmalt
1/2 dl fyrkornskross
1/2 dl solroskärnor
1/2 dl chiafrön
1/2 dl svarta sesamfrön
1/2 tsk salt
1 dl fint rågmjöl
2 msk rapsolja
1 dl hett kaffe
Rör ihop alla ingredienser till en kladdig smet. Kavla ut mellan två bakplåtspapper och skär ut bitar. Ha på plåt. Grädda i ca 15 minuter på 180 grader. Låt gärna plåten stå kvar i ugnen på eftervärme i en timme. Bryt i bitar när knäcket svalnat. Ät och njut med smör och lagrad ost.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
|||||||
4 | 5 |
6 |
7 |
8 | 9 |
10 | |||
11 |
12 | 13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
|||
18 | 19 |
20 | 21 | 22 |
23 |
24 |
|||
25 |
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
31 |
|||
|