Direktlänk till inlägg 3 juni 2017
Ingen gluten, ingen laktos, inga nötter och inga ägg. Det borde ju passa alla. Det är massa frön och både morot och palsternacka i som gör brödet saftigt och gott. Jag tål både laktos och gluten och äter gärna bröd med det innehållet, men ibland vill jag ha variation och sedan tycker jag det är kul att testa lite olika recept.
ca 20 st
6 msk chiafrön
1 dl hela linfrön
1 dl solroskärnor
2 dl pumpakärnor
10 dl kallt vatten
3 dl kokosmjöl
2 msk psyllium
2 msk bakpulver
2 tsk salt
1 liten finriven morot
1 liten finriven palsternacka
Blanda frön och vatten och låt stå i minst en timme. Blanda i resten av ingredienserna och låt stå i ytterligare minst 15 minuter. Gör bullar och lägg på en plåt med bakplåtspapper. Grädda i 30 minuter på 225 grader.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 | 4 | ||||||
5 |
6 | 7 |
8 |
9 |
10 | 11 | |||
12 |
13 |
14 | 15 |
16 |
17 |
18 |
|||
19 |
20 |
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
|||
26 | 27 |
28 |
29 |
30 |
|||||
|