Direktlänk till inlägg 14 maj 2017
Härlig söndag och gott morgonbröd till frukost. Den här gången ett bröd med mixad havregryn och rivet äpple. Äpple gör brödet väldigt saftigt och gott. Det här är ett enkelt bröd som inte behöver jäsa.
Ett bröd
6 dl fiberhavregryn
2 tsk bikarbonat
1 tsk salt
2 vispade ägg
1 stort äpple (alt 2 små)
3 dl naturell yoghurt
Mixa havregrynen i en mixer eller matberedare så att det blir som mjöl. Vispa äggen fluffiga. Skala äpplet och grovriv det. Blanda samman alla ingredienser till en lös smet. Häll smeten i en form med bakplåtspapper och strö över lite havregryn. Grädda på 180 grader i ca 50 minuter.
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 |
6 | 7 | |||
8 | 9 | 10 | 11 |
12 |
13 |
14 | |||
15 | 16 |
17 |
18 | 19 | 20 |
21 |
|||
22 |
23 |
24 |
25 |
26 | 27 |
28 | |||
29 |
30 |
31 |
|||||||
|