Direktlänk till inlägg 5 december 2015
Det här är ett ljuvligt filmjölksbröd med glögg och kanel i, vilket får det att verkligen lukta jul i hela huset. Nu har vi julstämning!
1 bröd
2,5 dl fullkornsdinkelmjöl
1dl grahamsmjöl
1,5 dl rågsikt
1,5 dl rågkross
0,5 dl vetegroddar
1 tsk salt
2 tsk bikarbonat
2 msk glögg
1 tsk kanel
5 dl filmjölk
0,25 dl brödsirap
Brödet går snabbt att göra då det helt enkelt är att blanda samman alla ingredienser och hälla smeten i en smord form. Strö på lite rågkross. Grädda på 200 grader i ca en timme. Det här var vår lördagsfrukost. Helt fantastiskt!
Kod för att importera min blogg till Nouw:3695255660
Må | Ti | On | To | Fr | Lö | Sö | |||
1 |
2 |
3 |
4 |
5 | 6 |
||||
7 |
8 |
9 | 10 |
11 |
12 |
13 | |||
14 |
15 |
16 |
17 |
18 |
19 | 20 |
|||
21 |
22 |
23 | 24 |
25 |
26 |
27 | |||
28 | 29 |
30 |
31 | ||||||
|